tisdag 6 april 2010

inspirationen...


Jag lyckas inte hitta inspirationen längre...den tycks vara som bortblåst...den som en gång flödade så fritt och jag fick utlopp för den varje sekund jag andades....
Var kan jag ha lagt den? Hur ska jag hitta den igen....

Någon som vet...tips emottages tacksamt!

6 kommentarer:

 1. strunta på att tänka på den, så länge man känner att man vill ha inpiration för att leverera så stängs varenda kreativ kanal hos mig, så pausar jag alla projekt...sen kommer den bara, antigen ebb eller flod är det här iaf! må väl!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Den bara kommer o går....inspirationen alltså....den infinner sig snart igen.

  Underbar bild!

  HA en bra vecka!

  MiaMaria

  SvaraRadera
 3. Tack Miamaria! Bilden är från min "gamla" Scrapbookingbutik...

  Lotten: Så är det nog!


  Kram mammamia

  SvaraRadera
 4. Visst är det jobbigt när det blir så!? Ibland kommer jag in i flowperioder då jag måste ha papper och penna på mig hela tiden för att skriva ner alla idéer jag får. Och att sen helt plötsligt komma in i perioder då jag inte kan komma på NÅGONTING att göra eller någonting som ens skulle vara lie kul, känns ju så otroligt frustrerande!

  Det jag gör då, i de där svackorna, är att fortsätta göra saker ändå. Och blir det inga nya projekt så finns det kanske saker som kan avslutas, eller så kanske det är dags att städa, rensa, baka eller något kanske något helt annat. Bara jag GÖR något. :-)

  Och sen brukar nya idéer komma.

  Hoppas din inspiration dyker upp snart igen. :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. ...och ibland behöver man, som du har sagt till mig såååå många gånger, "gå ut i trädgården för att se dess skönhet"... med andra ord - du bör "ta tag i penseln för att det ska bli en bild på duken"... Love ya!!

  SvaraRadera