söndag 11 september 2011

Garderoben...

Panik i bygget...eller världens chans...eller Garderoben ekar tomt....

Det är alltså en arbetsintervju på gång...på tisdag kl 14....jag VILL verkligen ha den här tjänsten!!! Då blir det plötsligt SÅ mycket läskigare att gå dit....jag är INTE bra på intervjuer om det inte är jag som håller i den förståss....och det är det inte den här gången....frågor frågor frågor...för att de ska få en bild av mig.....själv är jag mest helnervös och svamlar och hickar fram svaren.....fasiken...fokusera Mia Fokusera...!!!!

VAD tar man på sig på en intervju NU FÖR TIDEN...?????!!

Hjälp mig SNÄLLA!!!!!

3 kommentarer:

 1. Lugn och fin *s* det kommer att gå jättebra :) se till att ställa egna frågor, ha ögonkontakt och försööök att vara avslappnad. Jag tror stenhårt på dig.

  SvaraRadera
 2. Du ska ta på dig samma typ av kläder som du skulle ha på just det jobbet. Inte för stissigt och flådigt utan ren och snygg.

  Nu har jag ju ingen aning om hur du klär dig men jag har hört att kläderna ska inte väcka någon direkt uppmärksamhet för den ska du stå för.

  :-)

  SvaraRadera
 3. Tack!!

  Ja...hur jag klär mig....som arbetslös klär man ju inte sig alls :-) Jag menar...man fixar hem och hus och ungar...inte 17 "klär" jag mig då...man drar på sig ett par Jeans eller en kjol linne och kofta, sandaler och så iväg....på intervju vill man ju se liiite anständig ut i allafall....jaaa hur klär de sig på detta stället...AF....tja....

  SvaraRadera